Bijzonder kinderfeest Zuid-Holland met metaaldetectors

metaaldetecor-verhuur-zuid-holland

Wil jij echt iets bijzonders doen bij je volgende kinderfeestje in Zuid-Holland? Kies voor het superhelden piratenfeest met échte metaaldetectors! Op avontuur met je vriendjes en vriendinnetjes, schatgraven en de grote schat vinden vindt elk kind geweldig spannend. Het superhelden piratenfeest is beschikbaar in heel Nederland, ook in de provincie Zuid-Holland. Je kunt het feestje overal organiseren. Vlak bij jou in de buurt, of op een speciale plek naar keuze. Bijvoorbeeld aan het strand, in de duinen, in een speeltuin of in je eigen achtertuin. Bestel je het kinderfeest, dan krijg je alles wat je nodig hebt om een spetterend feest te organiseren: metaaldetectors, munten, een schatkaart en natuurlijk speciale superheldenkleding.

Metaaldetector verhuur Zuid-Holland

Het superhelden piratenfeest is geschikt voor kinderen van ongeveer 6 jaar tot een jaar of 12. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen. Bij je feestpakket zitten superhelden capes in verschillende kleuren en afbeeldingen. De kinderen beginnen het spel met het uitzoeken van een cape. Nu zijn het echte superhelden geworden! De piraten hebben munten verstopt (je krijgt er 80!) ergens in Zuid-Holland, op een plek naar keuze. De organisators van het feestje (de ouders, vrienden of familie) kunnen behalve de munten natuurlijk ook nog andere spulletjes verstoppen die de superhelden mogen vinden. Autootjes of andere metalen voorwerpen, als extra verrassing. Wat een feest om zulke zaken te vinden, de kinderen weten niet wat ze beleven.
De kinderen gaan vervolgens met hun metaaldetector op zoek naar de schat. Elke muntje dat wordt gevonden kan op de schatkaart worden gelegd. Pas als alle munten zijn gevonden, weet je waar de grote schat ligt! Bestel je dit spannende kinderfeestje dan krijg je de schatkaart, de munten, de capes en de metaaldetectors. De munten en de kaart mag je houden.

Een ware belevenis kinderen met metaaldetector

metaaldetecor-verhuur-zuid-holland

Schat zoeken is natuurlijk enorm spannend en voor elk kind een ware belevenis. Je hebt gegarandeerd succes met dit kinderfeestje. De metaaldetectors en capes huur je voor een dag en worden je toegezonden of kan je afhalen op locatie. De kosten bedragen €12,50 per kind (in het weekend geldt een toeslag van €2,50 per kind). Prijzen 2019. Neem contact op als jij dit super leuke kinderfeest in Zuid-Holland of elders in Nederland wilt organiseren.

Afhaallocatie

In Zuid-Holland hebben wij géén afhaallocatie

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder