Superleuk kinderfeestje in Zeeland

kinderfeest in Zeeland met metaaldetectors

Wil je echt iets bijzonders doen voor de volgende verjaardag van je kind? Kies dan voor schat zoeken! Een avontuurlijk feestje voor jongens én meisjes waarbij ze lekker buiten zijn. Bij het superhelden piratenfeest zoeken de kinderen met een echte metaaldetector naar de grote schat. Het partijtje is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar en de groep mag maximaal 15 kinderen groot zijn. Als je het superhelden piratenfeest bestelt dan krijg je een compleet pakket: metaaldetectors, munten (80 stuks en je mag ze na afloop houden!), een echte schatkaart (die mag je ook houden) en niet te vergeten de superhelden capes. Dit geweldige kinderpartijtje is te boeken in heel Nederland, ook in Zeeland en kan worden georganiseerd op elk denkbare locatie.

Een superhelden piratenfeestje organiseren

Wil je in Zeeland dit originele kinderfeest gaan organiseren? Dat kan overal waar je maar wilt en Zeeland biedt genoeg mogelijkheden voor meer bijzondere plekjes. Met de metaaldetector op het strand bijvoorbeeld. Of kies voor een speeltuin, een park of organiseer het feest in je eigen buurt.
Degene die het kinderfeest organiseert verstopt de muntjes en daarna mogen de kinderen gaan zoeken. Eerst kiezen zij nog een superhelden cape, zodat ze zich helemaal kunnen inleven in hun rol. En dan aan de slag met je metaaldetector! Wij leveren zeer professionele detectors die toch heel eenvoudig in gebruik zijn. Heb je een munt gevonden? Dan leg je deze op de schatkaart. De schatkaart krijg je ook én mag je net als de muntjes na afloop houden. De metaaldetectors en de capes mag je niet houden maar huur je voor één dag.

Kosten en voorwaarden verhuur metaaldetectors

kinderfeest in Zeeland met metaaldetectors

Per kind kost dit feestje €12,50 (toeslag €2,50 per kind in het weekend). Deze prijzen zijn van 2019. Kijk op de website origineelkinderfeest voor uitgebreide uitleg of neem contact met ons op. Er kunnen maximaal 15 kinderen meedoen aan het feestje. Het is ook leuk om niet alleen naar de muntjes te zoeken maar ook om andere schatten te vinden zoals echte munten of sieraden. Superleuk en speciaal kinderfeest in Zeeland organiseren? Ga met een metaaldetector aan de slag en voel de spanning van het schat zoeken.


Afhaallocatie

In Zeeland hebben wij géén afhaallocatie.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder