Bijzonder kinderfeest in Utrecht met metaaldetectors

kinderfeest in Utrecht met metaaldetectors

Is je zoon of dochter bijna jarig en wil je een echt bijzonder kinderfeestje in de provincie Utrecht organiseren? Een superhelden piratenfeest met échte metaaldetectors is gegarandeerd een groot succes. Lekker actief in de buitenlucht, op zoek naar een schat! Met professionele metaaldetectors zoeken de kinderen naar muntjes die op de schatkaart worden gelegd. Als alle muntjes zijn gevonden, heb je ook de weg naar de grote schat gevonden. Als je dit kinderfeestje bestelt, dan krijg je metaaldetectors, muntjes (80 stuks en je mag ze na afloop houden), een heuse schatkaart én geweldige superhelden capes. Ook de schatkaart mag je na afloop houden. De metaaldetectors en helden capes mag je niet houden maar huur je een dag voor het feestje. Beschikbaar in Utrecht en in alle andere provincies in Nederland.

Schat zoeken en graven maar met metaaldetectors

Met de metaaldetector kan je de muntjes die je tevoren hebt verstopt opsporen. De metaaldetector is heel professioneel maar toch eenvoudig te bedienen. Je kan dit feestje overal organiseren. Ergens op een bijzondere plek, in een park of speeltuin maar ook vlak bij je eigen huis. In Utrecht zijn genoeg superleuke plekjes te bedenken waar je lekker kan ravotten en schat graven. Het feestje begint met het uitzoeken van de leukste cape. Ze zijn er in verschillende kleuren en met verschillende leuke afbeeldingen. Allemaal zo’n cape aan? Dan kunnen de kinderen aan de slag met zoeken en alle gevonden muntje op de schatkaart leggen. Alles compleet? Dan hebben zij de schat gevonden! Je kan ook twee teams tegen elkaar laten spelen voor nog meer spanning en plezier. Het superhelden piratenfeest is geschikt voor kinderen van 6 tot ca. 12 jaar.

Superhelden piratenfeest in Utrecht met metaaldetectors

kinderfeest in Utrecht met metaaldetectors

Heb je wel zin in zo’n superleuk kinderfeest, neem dan eens contact op voor meer info. De kosten van het feestje zijn €12,50 per kind. In het weekend betaal je een kleine toeslag van €2,50 per kind. De metaaldetectors en capes huur je voor een dag, de muntjes en de schatkaart mag je houden. Het feestje kan je overal in Nederland organiseren, ook in Utrecht en omgeving. Je kind zal genieten van dit anders-dan-anders feestje en gegarandeerd veel plezier hebben. Zowel voor jongens als meisjes en ook papa en mama willen vast wel even zoeken en graven!


Afhaallocatie

In Utrecht hebben wij géén afhaallocatie.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder