Kinderfeest metaaldetectors Overijssel

kinderfeest in Overijssel met metaaldetectors

Een kinderfeest in Overijssel organiseren met echte metaaldetectors, dat is toch helemaal te gek. Bijna alle kinderen vinden het geweldig leuk om met zo’n professioneel apparaat aan de slag te gaan en op zoek te gaan naar een echte schat. Als je het superhelden piraten feestje boekt, dan krijg je alles wat je nodig hebt om dit geweldig leuke feestje te organiseren. Het is een geschikt feestje voor zowel jongens als meisjes en er kunnen maximaal 15 kinderen aan meedoen. De beste leeftijd voor een superhelden piraten feestje met metaaldetectors is tussen de 6 en 12 jaar. Het leuke van dit feestje is ook dat je het overal kunt organiseren waar je maar wilt. In Overijssel zijn genoeg leuke plekken te bedenken waar je het superhelden feestje kunt organiseren. Kies bijvoorbeeld een leuke speeltuin uit of ga naar een park of bos. Zo kun je het zoeken naar de schat combineren met spelen in de speeltuin of de natuur.

Hoe werkt het superhelden piraten feest

Tijdens het superhelden piraten feest wordt er gezocht naar een echte schat. Die vind je natuurlijk niet zomaar. De kinderen moeten zoeken naar muntjes die de organisatoren van het feestje hebben verstopt. Ze zoeken met een echte metaaldetector en telkens als de detector piept graven de kinderen om het muntje te zoeken. Alle muntjes die worden gevonden moeten op een schatkaart worden gelegd. De schatkaart maakt deel uit van het pakket dat je krijgt als je het superhelden piraten feestje boekt. Je kunt de muntjes overal in Overijssel verstoppen. Waar je dat doet maakt niet uit. Je kunt het zelfs in je eigen buurt of achtertuin doen. Hebben de kinderen een muntje gevonden? Dan wordt het muntje op de schatkaart gelegd. Zodra alle munten zijn gevonden is de route naar de echte schat gevonden!

Wat zit er allemaal in het feestpakket

kinderfeest in Overijssel met metaaldetectors

Het superhelden piraten feestje is helemaal compleet. De kinderen gaan verkleed als superheld op pad en daarvoor worden capes in verschillende kleuren met verschillende afbeeldingen geleverd. In het feestpakket zitten ook 80 muntjes en die mogen na afloop worden behouden. Natuurlijk krijg je ook de schatkaart en ook de schatkaart mag je houden na het feestje. Tenslotte de metaaldetectors, daar gaat het immers allemaal om. Nou ja, de schat is natuurlijk ook niet onbelangrijk. De capes en metaaldetectors huur je voor een dag. De kosten van het totale feestpakket zijn €7,50 per kind. Lijkt het je leuk om het superhelden piraten feest te organiseren neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie.


Afhaallocatie

In Overijssel hebben wij géén afhaallocatie.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder