Piraten kinderfeest Noord-Holland

Metaaldetecor verhuur Noord-Holland

Een kinderfeest in Noord-Holland waarbij je een echte schat kunt zoeken? Kies voor het superhelden piratenfeestje! Met échte metaaldetectors! De kinderen mogen met een eigen metaaldetector aan de slag die eenvoudig is te bedienen maar wel heel professioneel werkt. Ze zoeken naar muntjes die op een schatkaart worden gelegd en zo vinden ze samen de schat. Als je kiest voor het superhelden piratenfeestje, dan krijg je alles wat je nodig hebt: metaaldetectors, maar liefst 80 munten, super helden capes en natuurlijk de schatkaart. Dit kinderpartijtje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot 12 jaar en er kunnen maximaal 15 deelnemers meedoen. Beschikbaar in heel Noord-Holland én in de rest van Nederland.

Zo ziet een superhelden piratenfeest er uit

Na ontvangst van de benodigdheden kunnen de feestverzorgers aan de slag met het verstoppen van de muntjes. Eventueel verstop je ook nog andere leuke dingen van metaal om de pret te verhogen.
Elke locatie in Noord-Holland is geschikt: je eigen achtertuin, een nabij gelegen bos, het strand, bij een zandverstuiving, een speeltuin of waar je maar wilt feesten. Het feestje begint natuurlijk met het omtoveren van de deelnemers in echte superhelden. Daarvoor krijg je capes in verschillende kleuren en met verschillende printjes. De kinderen gaan met hun metaaldetector zoeken op de aangewezen plek en elk gevonden muntje wordt op de meegeleverde schatkaart gelegd. Spannend! De munten en de schatkaart mogen jullie houden, de capes en de metaaldetectors huur je voor één dag.

Spanning ten top met verhuur metaaldetectors

Metaaldetecor verhuur Noord-Holland

Welk kind vindt het niet spannend om op zoek te gaan naar een heuse schat? Zoeken, graven en vinden! Samenwerken en samen de schat vinden, die natuurlijk eerlijk wordt verdeeld. Kinderen vinden het ook altijd leuk om zich te verkleden en echte helden te voelen. Als ouders kan je óók meedoen en misschien vinden jullie nog wel een andere bijzondere schat. Met een metaaldetector kan je natuurlijk ook onverwachte dingen tegenkomen zoals echte munten of sieraden. Er is geen enkel gevaar bij want je vindt alleen metalen die aan de oppervlakte liggen. De kosten van het superhelden piratenfeestje zijn €12,50 per kind (in het weekend geldt een toeslag van €2,50 per kind). Prijzen 2019. Wil jij dit feestje ook organiseren, in Noord-Holland of ergens anders? Neem contact op voor meer informatie.

Afhaallocatie

In Noord-Holland hebben wij één afhaallocatie:
Overtonweg te Haarlem.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder