Superleuk kinderfeest in Noord-Brabant

Metaaldetecor verhuur Noord-Brabant

In Noord-Brabant zijn legio mogelijkheden om een superleuk kinderfeest te organiseren. Een geweldig spannend feestje is het superhelden piratenfeest waarbij de kinderen op zoek gaan naar een heuse schat. En dat doen zij met echte metaaldetectors! Een kinderpartijtje waarbij de kinderen verkleed als superhelden de door de piraten verborgen schat opsporen. Natuurlijk hoort daar ook een echte schatkaart bij. Kinderen tussen de 6 en 12 jaar vinden dit erg leuk, zowel jongens als meisjes. Als je dit feestje bestelt, dan krijg je een compleet feestpakket waarmee je meteen aan de slag kunt. Het metaaldetectorfeest kan je op elke locatie organiseren, in heel Nederland. Denk bijvoorbeeld aan de zandverstuiving in Noord-Brabant.

Wat zit er in het feestpakket

Natuurlijk: metaaldetectors. En geen simpele maar echt heel professionele exemplaren die toch eenvoudig zijn in gebruik. Succes verzekerd. De kinderen kunnen zich verkleden tot superhelden met de meegeleverde capes. Je krijgt ze in verschillende kleuren met verschillende prints. De metaaldetectors en capes retourneer je na afloop van het feestje. Deze huur je namelijk voor een dag. Verder krijg je ook muntjes en een schatkaart. Deze mag je na afloop van het feest houden. De kosten van het superhelden piratenfeest in Noord-Brabant zijn €7,50 per deelnemer. Maximaal 15 deelnemers.

Hoe werkt het feestje met metaaldetectors?

Metaaldetecor verhuur Noord-Brabant

Ergens in Noord-Brabant (of ander deel van Nederland) verstop je de door ons geleverde muntjes. De kinderen die meedoen aan het feest verkleden zich als superhelden door een cape te kiezen. En dan is het tijd om te gaan zoeken! Met de metaaldetectors sporen de kinderen de muntjes op. Is er een muntje gevonden? Dan mag deze op de schatkaart worden gelegd. Zo vinden de kinderen stap voor stap de weg naar de schat. Ze mogen samenwerken om de schat op te sporen maar je kan de kinderen ook in teams verdelen zodat een extra spannend spelelement ontstaat. Wil je meer info over het superhelden piratenfeest in Noord-Brabant? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie.


Afhaallocatie

In Noord-branbant hebben wij één afhaallocatie:
Koningstraat te Oirschot.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder