Metaaldetector kinderfeest Limburg

kinderfeest in Limburg met metaaldetectors

Het superhelden piratenfeestje met metaaldetectors in Limburg organiseren? Bestel eenvoudig het complete pakket, inclusief superhelden capes en metaaldetectors. In het feestpakket zitten ook muntjes en een schatkaart die je na afloop mag behouden. De capes en metaaldetectors huur je voor een dag. Het superhelden piratenfeest is een kinderpartijtje voor kinderen van 6 tot 12 jaar waarbij superhelden op zoek gaan naar een schat. Het is een spannend en verrassend feestje, zowel voor jongens als voor meisjes. Goed te combineren met andere buitenlucht spelletjes maar ook met een bezoek aan een speeltuin, natuurgebied of andere activiteit in Limburg.

Het superhelden piratenfeest

Als de cadeautjes zijn uitgepakt en de kinderen hebben gesmuld van een lekker stukje taart met limonade, is het tijd om de superhelden capes aan te doen. De kinderen kiezen uit verschillende kleuren en afbeeldingen, zodat je een hele troep verschillende helden hebt. Eventueel verdeel je de kinderen in twee groepen om een wedstrijd element toe te voegen. Met z’n allen samenwerken kan ook. Kort voor de start van het feestje hebben de organisatoren de 80(!) muntjes verstopt op de plek waar het feestje plaatsvindt. In Limburg zijn genoeg leuke plekjes te vinden. Van je eigen achtertuin of buurtspeeltuin tot een grote speeltuin, park of natuurgebied. Nu kan het zoeken beginnen! Met de metaaldetectors gaan de kinderen op zoek naar de muntjes. Elk muntje wordt op de schatkaart gelegd en zo wordt de weg naar de schat langzaam zichtbaar. Spannend!

Limburg en de rest van Nederland

kinderfeest in Limburg met metaaldetectors

Het superhelden piratenfeest kan je op elke plek in Nederland organiseren. Waar je ook woont, in Limburg, Noord-Holland of Groningen, overal zijn leuke parken, bossen en speeltuinen. Het feestje is ook super leuk aan het strand of in de buurtspeeltuin. Voor €7,50 per kind (prijzen 2019) krijg je een volledig spelpakket inclusief capes, metaaldetectors, muntjes en een schatkaart. De muntjes en schatkaart mag je houden, de capes en metaaldetectors moet je retourneren. Geschikt voor groepen tot 15 kinderen. Meer info over dit te gekke kinderfeest? Neem vrijblijvend contact met ons op.


Afhaallocatie

In Limburg hebben wij één afhaallocatie:
Graswinkellaan te Weert

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder