Origineel kinderfeest in Groningen

kinderfeest in Groningen met metaaldetectors

Een schat zoeken in Groningen met een echte metaaldetector, dat is nog eens cool! Een metaaldetectorfeestje is het nieuwste van het nieuwste, spannend en ontzettend leuk. Als je kiest voor het superhelden piratenfeest dan heb je echt iets bijzonders. Verkleed als superhelden gaan de kinderen op zoek naar muntjes die leiden tot de schat. Natuurlijk hoort daar ook een echte schatkaart bij. Het kinderpartijtje kan overal worden georganiseerd, ook in Groningen en kan je zo spannend maken als je zelf wilt. Het partijtje is geschikt voor kinderen vanaf een jaar of 6 tot ongeveer 12 jaar. Papa en mama vinden het vaak ook erg leuk om op zoek te gaan naar schatten dus die mogen meedoen met dit bijzondere kinderfeest.

Schat zoeken met metaaldetectors

Ergens in Groningen is een schat verborgen. De schatkaart wijst je de weg maar dan moet je eerst de muntjes vinden die op de schatkaart moeten worden gelegd. Alleen dán vind je de weg naar de schat. Als je het superhelden piratenfeest bestelt, dan krijg je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde speurtocht. Om te beginnen capes waarmee de kinderen zich kunnen verkleden tot echte helden. Je krijgt verder 80 muntjes die de organisatoren verstoppen op een plek naar keuze. En dan natuurlijk de schatkaart! In het pakket zitten ook echte, professionele metaaldetectors waarmee de muntjes kunnen worden opgespoord. Elke muntje dat is gevonden wordt op de schatkaart gelegd en zo wordt langzaam duidelijk waar de schat verborgen ligt. Een uniek kinderfeest dat overal kan worden georganiseerd in Groningen: in je straat of buurt, in een speeltuin, in het bos of op een andere plek in de natuur.

Zo werkt het kinderfeest met metaaldetectors

kinderfeest in Groningen met metaaldetectors

Wil je dit te gekke kinderfeest organiseren voor de verjaardag van jouw kind? Neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. We kunnen je nu al vertellen dat het kinderfeestje een groot succes zal worden. Je krijgt capes en metaaldetectors te leen (voor een dag) en 80 muntjes en een schatkaart die je na afloop mag houden. De kosten zijn €7,50. Geschikt voor feestjes met maximaal 15 kinderen.


Afhaallocatie

In Groningen hebben wij géén afhaallocatie.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder