Kinderpartijtje organiseren Gelderland met metaaldetectors

kinderfeest in Gelderland met metaaldetectors

Elk jaar opnieuw iets leuks bedenken voor het kinderfeestje van je zoon of dochter valt niet mee. Ze willen graag iets bijzonders doen, iets origineels en het moet leuk zijn en soms een beetje spannend. Ben je naar zoiets op zoek? Dan is dit de perfecte oplossing: een superhelden piraten feest! De kinderen kunnen met een metaaldetector op zoek naar een echte schat, met schatkaart en al. Het leuke van dit feestje is ook dat je het overal kunt organiseren. Op een bijzondere plek maar ook in je eigen buurt. Een origineel feestje op een originele plek, in de Leemkuil bijvoorbeeld. Een super leuke combinatie van spelen en schat zoeken. Gelderland biedt heel wat leuke plekjes om je kinderfeestje te organiseren, de Ginkelse heide bijvoorbeeld. Mogelijkheden genoeg om het schat zoeken te combineren met een ander leuk uitstapje in de natuur. Denk aan de vele prachtige parken in Gelderland!

Meer over het feestje met metaaldetectors

Als je een speciaal kinderfeestje zoekt, dan is dit het wel. Je krijgt metaaldetectors, superhelden capes, munten en een schatkaart. Voordat het feestje begint verstoppen de organisatoren de munten (80 stuks!). De kinderen mogen dat natuurlijk niet zien. Vervolgens kiezen de kinderen allemaal een eigen cape. Ze zijn er in verschillende kleuren en met allerlei afbeeldingen. De pret kan beginnen! Met metaaldetectoren gaan de kinderen op zoek naar de muntjes. Gevonden? Elk muntje wordt op de schatkaart gelegd. Zo ontdekken zij de weg naar de grote schat. Je kunt de kinderen laten samenwerken maar er ook voor kiezen twee teams te maken. Wie de schat het eerst heeft gevonden. Dicht bij huis te organiseren maar ook in een spannende omgeving zoals een bos, park of speeltuin in Gelderland.

Kosten van het feestje met huur metaaldetectors

kinderfeest in Gelderland met metaaldetectors

De kosten van het feestje zijn €12,50 per kind. Hiervoor krijg je de schatkaart en de 80 muntjes, die na afloop morgen worden behouden. Je krijgt de capes en de metaaldetectoren voor een dag te leen. Wil je het feestje in het weekend organiseren dan betaal je een extra bedrag van €2,50 per kind. Meer weten over dit te gekke superhelden piraten feest? Neem contact op voor meer informatie voor dit leuke kinderfeest in Gelderland. Ook mogelijk in de rest van Nederland.


Afhaallocatie

In Gelderland hebben wij één afhaallocatie:
Kuifeend te Culemborg.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder