Superleuk kinderfeest Friesland

kinderfeest in Friesland met metaaldetectors

Je zoon of dochter verrassen met een superleuk kinderpartijtje in Friesland? Dat kan met het superhelden piratenfeest. Met echte metaaldetectors naar een schat zoeken, dat vinden alle kinderen geweldig. Je gaat met maximaal 15 kinderen op zoek naar de schat, eventueel verdeeld in teams om een extra spelelement toe te voegen. De metaaldetectors die bij dit kinderfeestje horen zijn heel professioneel zodat succes is gegarandeerd. De kosten van het feestje zijn €7,50 per deelnemer. Hiervoor krijg je dan een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kan gaan. Overal in Friesland -en in de rest van Nederland- te organiseren!

Feestpakket metaaldetectorpartijtje

Het superhelden piratenfeest, zo heet dit partijtje. Als je dit feestje bestelt, dan krijg je metaaldetectors en heldencapes, muntjes en een schatkaart. Hoe werkt het? De organisatoren van het kinderfeest verstoppen de muntjes. Je krijgt er maar liefst 80 en je mag ze na afloop houden. Je kunt zelf een geschikte locatie zoeken in Friesland. Dat kan bij jou in de buurt zijn maar ook op een speciale plek. Een grote speeltuin bijvoorbeeld of ergens in de natuur. De kinderen gaan op zoek naar de verstopte muntjes met een metaaldetector. Spannend! Vinden zij een muntje dan wordt deze op de schatkaart gelegd. Deze schatkaart zit ook in het feestpakket en mag je na afloop ook houden.
Verder zitten in het feestpakket natuurlijk de benodigde metaaldetectors. Echte, professionele apparaten waarmee je metalen kunt opsporen. Misschien ook wel echt geld of sieraden! Tenslotte behoort tot het feestpakket ook een aantal capes. Deze capes hebben verschillende kleuren en afbeeldingen. De kinderen kunnen als echte superhelden op zoek naar de schat die ergens in Friesland verborgen ligt! De capes en metaaldetectors mag je niet houden maar leen je voor een dag en moeten na afloop worden teruggestuurd.

Superhelden piratenfeest metaaldetector bestellen

kinderfeest in Friesland met metaaldetectors

Heb je zin in dit geweldig leuke feestje? Neem dan contact op voor meer informatie. We informeren je graag vrijblijvend over alle mogelijkheden. Lees meer op de website of bel ons op als je meer wilt weten over verzenden en retourneren van de metaaldetectors en de capes of andere vragen hebt. Het superhelden piratenfeest kan overal in Nederland worden georganiseerd, ook in Friesland. Geschikt voor kinderen van ca. 6 tot ca 12 jaar.


Afhaallocatie

In Friesland hebben wij géén afhaallocatie.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder