Metaaldetectorfeest in Flevoland

kinderfeest in Flevoland met metaaldetectors

Ben jij ook elk jaar weer aan het piekeren wat voor kinderfeestje je zult organiseren? Het superhelden piratenfeest is een geweldig leuk partijtje, zowel voor jongens als voor meisjes. Het is een waar avontuur om met metaaldetectors op zoek te gaan naar een schat. Kinderen vinden het ongelooflijk spannend en voelen zich echte superhelden. Dit feestje kan overal in Nederland worden georganiseerd, ook in de provincie Flevoland. Je hebt slechts een leuke locatie nodig waar je muntjes kunt verstoppen. Overal in Flevoland zijn daarvoor leuke plekjes en je kan natuurlijk ook gewoon het feestje in de buurtspeeltuin houden. Dan kunnen de kinderen als zij de schat hebben opgespoord ook nog even lekker spelen.

Superhelden piratenfeest Flevoland

Het superhelden piraten feestpakket bestaat uit capes waarmee de kinderen zich kunnen verkleden tot echte superhelden, metaaldetectors, muntjes om te verstoppen en een echte schatkaart. Je verstopt de muntjes (80 stuks!) op de door jou gekozen locatie in Flevoland. De kinderen kiezen elk een cape (er zijn verschillende capes met verschillende prints) en dan zoeken maar! Met echte, professionele metaaldetectors sporen de kinderen de muntjes op. De muntjes die zijn gevonden worden op de schatkaart gelegd. Spannend! Door de muntjes op de schatkaart te leggen, wordt langzaam de weg naar de grote schat bloot gelegd. Het superhelden feest is geschikt voor groepen tot maximaal 15 kinderen. Je kunt er voor kiezen om ze met elkaar te laten samenwerken maar ook twee teams maken waardoor een wedstrijd element ontstaat.

Wat krijg je allemaal bij de verhuur van de metaaldetectors?

kinderfeest in Flevoland met metaaldetectors

Als je het super helden piratenfeest wilt bestellen dan krijg je een volledig feestpakket. Het feestje kan in elke provincie en stad in Nederland worden georganiseerd, op een locatie die jij zelf wilt. De capes en metaaldetectors huur je voor een dag en retourneer je na afloop van het kinderfeest. De muntjes en de schatkaart mogen jullie houden. Een leuk aandenken! Kosten van het kinderfeest: €7,50 per deelnemer. Het superhelden piratenfeest is geschikt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar maar ook oudere kinderen (en volwassenen!) vinden het vaak heel leuk om met een metaaldetector op pad te gaan.


Afhaallocatie

In Flevoland hebben wij géén afhaallocatie.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder