Metaaldetector kinderfeest Drenthe

kinderfeest in Drenthe met metaaldetectors

Op zoek naar een idee voor een super leuk kinderfeest in Drenthe? Voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar is een metaaldetector feestje een ware happening. Zoeken naar schatten met een professionele metaaldetector, een echte schatkaart en superhelden capes. Zowel jongens als meisjes vinden dit te gek en je hebt gegarandeerd succes met dit kinderpartijtje. Je kunt een hele groep samen laten werken (maximaal 15 kinderen) maar ook een extra spelelement toevoegen door twee groepjes samen te stellen. Het superhelden piratenfeest, want zo heet het feestje, kan je overal in Drenthe organiseren waar je maar wilt. In de natuur maar ook in een speeltuin of bij jou in de buurt.

Op zoek naar de schat met metaaldetectors

Het superhelden piratenfeest draait om het zoeken en het vinden van een schat. Om die schat te vinden krijg je een schatkaart. Vooraf verstop je muntjes, 80 stuks maar liefst, die de kinderen met de metaaldetector kunnen opsporen. Elk muntje dat is gevonden krijgt een plekje op de schatkaart en zo vinden zij de weg naar de schat. Tijdens de zoektocht zijn de kinderen verkleed als superheld. Daarvoor krijg je capes, in allerlei kleuren en met verschillende opdrukken. De capes en metaaldetectors leen je voor een dag. De schatkaart en muntjes mogen jullie houden. De muntjes verstop je op een plek naar keuze. Lekker dicht bij huis, in de buurtspeeltuin bijvoorbeeld. Je kan ook een meer bijzondere plek in Drentje uitzoeken, in een grote speeltuin bijvoorbeeld of in het bos. Zo kan je de speurtocht naar de schat nog combineren met andere leuke spelletjes.

Prijzen en voorwaarden verhuur metaaldetectors

kinderfeest in Drenthe met metaaldetectors

Lijkt het superhelden piratenfeest je wel wat? Neem dan contact op voor vrijblijvende informatie. De kosten van het feestje zijn €7,50 per kind. Daarvoor krijg je een dag de metaaldetectors en capes te leen. Je krijgt ook een schatkaart en 80 muntjes. Deze mag je houden. Het feestje kan je overal in Nederland organiseren, ook in Drenthe. En wie weet vind je behalve de schat ook nog wel andere spannende dingen zoals echte munten of sieraden!


Afhaallocatie

In Drenthe hebben wij één afhaallocatie:
Koningspage te Hoogeveen.

Aangetekende verzending*

Wij kunnen de superhelden piraten pakket ook verzenden
* Let op: de verzendkosten zijn voor rekening van huurder